Encants i Escudella de Sant Antoni a Encamp 2020

Si a Encamp hi ha un plat tradicional per excel·lència és l'escudella. Tant que s'ha convertit, des del 1987, en una festa popular, l'escudella de Sant Antoni que, cada any, a Encamp se celebra el diumenge més proper a la festivitat de Sant Antoni i al Pas de la Casa una setmana després. Es reparteixen més de 1.500 racions d'escudella entre els assistents, feta amb més de 3.000 mandonguilles, 700 litres de caldo, gallines, cansalada, arròs, cigrons, verdures i les mans expertes de les padrines de la parròquia.

Just abans de la benedicció i degustació de l'escudella, a Encamp tenen lloc els tradicionals Encants de Sant Antoni, on els manadors del Comú d'Encamp, juntament amb el rector de la parròquia, subhasten coques, bulls, embotits, peus de porc... i tot el que es recapta es destina a obres socials.

Una de les novetats a destacar en aquesta festivitat és que, per primera vegada, es repartiran, tant a Encamp com al Pas de la Casa, racions d’escudella, pa i tortell sense gluten, per aquelles persones celíaques.

Programació:

- A les 13 hores, Encants de Sant Antoni

- A les 13.30 hores, Escudella de Sant Antoni

 

Nota: els horaris són orientatius i es repartirà escudella fins que s'acabi!

Preu