Mercats d'estiu - Encamp

  • Quan? 10/09/2021 a 00:00 fins a 12/09/2021 a 19:00 (Europe/Madrid / UTC 200)
  • Contacte
  • On? Plaça Sant Miquel d'Encamp
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal

 

La iniciativa ‘Mercats d'estiu a la plaça’ es va iniciar l'any passat amb l'objectiu de promoure i dinamitzar l'economia encampadana. La primera edició va ser molt ben valorada, tant pels veïns com pels comerciants i restauradors, i enguany es va decidir repetir l'acció amb un total de quatre mercats repartits en quatre caps de setmana diferents, dos han tingut lloc al Pas de la Casa i dos a Encamp. La iniciativa s'emmarca en les accions i mesures incloses en el pla de reactivació econòmica, que integra activitats complementàries a l'oferta turística, cultural i esportiva.

Des d'aquest divendres 10 fins diumenge 12 de setembre, la plaça Sant Miquel d'Encamp acollirà la darrera edició dels "mercats d'estiu a la plaça". Aquest serà el quart i últim mercat d'artesania i comerç local de l'edició 2021.

Durant aquest últim mercat, artesans i comerços locals muntaran parades a l'aire lliure durant tot el dia i fins a les 19 h de la tarda. A més, es comptarà amb les actuacions musicals de Black Thursday, divendres 10 de setembre a les 19 h de la tarda, i els de Punkers Love the 80s el dissabte 11 a la mateixa hora, a l'escenari de la plaça de Sant Miquel.

Preu