Exposició fotogràfica 'Integrats'

El Grup de Folklore Casa de Portugal, amb la col·laboració del comú d'Encamp, presenta l'exposició fotogràfica 'Integrats', un recull de 14 instantànies fetes en indrets emblemàtics de les set parròquies.

Cartell de l'exposició de la mostra fotogràfica 'Integrats'..
Cartell de l'exposició de la mostra fotogràfica 'Integrats'.
  • Quan? 04/12/2023 a 09:00 fins a 14/12/2023 a 19:00 (Europe/Madrid / UTC 100)
  • Contacte
  • On? Sala d'exposicions de l'Oficina de Turisme del Pas de la Casa
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal

Les 14 imatges exposades estan fetes per la fotògrafa Mireia Medeiros Carvalho i integren el vestit tradicional de la regió nord de Portugal dins el patrimoni arquitectònic del Principat d'Andorra, adequant la vestimenta a cada una de les escenes recreades en l'espai que el patrimoni andorrà hi proporciona. En l'exposició es mostren dos espais de cada parròquia, destacant els coneguts i no tan coneguts pels ciutadans i els visitants.

El treball fotogràfic s'acompanya també d'un documental amb producció i arranjaments musicals a càrrec de Marc Medeiros Carvalho, que recopila fragments de vídeos realitzats durant les sessions fotogràfiques i testimonis de personalitats de les set parròquies que han volgut donar el seu punt de vista sobre aquest treball cultural i integrador. 

Aquesta iniciativa sorgeix del conjunt d'activitats culturals programades pel Grup Folklore Casa de Portugal amb motiu de la celebració del 25è aniversari de l'entitat. La trajectòria del grup ha portat els membres a difondre el patrimoni andorrà alhora que comparteixen les seves tradicions, sense perdre les arrels, la identitat i mantenint i promocionant la cultura popular dels seus avantpassats. 

Preu