Exposició 'La línia com a punt de partida' de Vanda Drouin

La sala d'exposicions del Comú d'Encamp acollirà, del 19 de setembre a l'11 d'octubre, l'exposició pictòrica 'La línia com a punt de partida' de l'artista encampadana Vanda Drouin.

La línia com a punt de partida neix sota una voluntat de recerca i representació del concepte d'infinit. Un infinit entès com a matèria conformada per ordre i desordre i que es manifesta constantment en les formes que ens envolten, com pot ser l'organització d'una ciutat o bé en la mateixa configuració de la natura.

La línia, element principal de l'art ornamental, descriu a la perfecció la poesia sense paraules que no té principi ni fi. Travessa l'espai i el temps per crear infinites formes que s'entrecreuen les unes amb les altres. A més a més, es tracta d'un recurs que s'ha utilitzat per explicar la idea mística o divina que existeix un ordre subjacent, aliè a l'ésser humà davant un caos aparent. En diverses cultures, es considera que la geometria conté un poder espiritual o transcendent.

Es tracta per tant, d'un viatge sense fi incitat per la infinitud continguda en cadascuna de les línies i formes. Un viatge al voltant de tota una sèrie d'obres pictòriques i escultòriques que es caracteritzen per una bellesa formal arrelada a un concepte molt profund i que atorga cert aire de misteri a cadascuna de les obres que formen part de l'exposició.

En definitiva, ens trobarem amb una exposició que pretén captar l'atenció de l'espectador a través d'un gran repertori de formes i volums que creen tot una sèrie de jocs visuals en funció de la llum i la posició de l'observador.

La mostra es podrà visitar a la sala d'exposicions del Comú d'Encamp de dilluns a dijous, de 8 a 17 hores i els divendres de 8 a 15 hores. La inauguració està prevista el dimecres 19 de setembre a les 20 hores.

Preu