Conte i taller "Peix Irisat"

  • Quan? 08/07/2021 de 12:00 a 13:00 (Europe/Madrid / UTC 200)
  • Contacte
  • Assistents Públic infantil de 4 a 10 anys
  • On? Biblioteca d'Encamp
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal

Arriba el bon temps i els llibres també els agrada sortir a prendre el sol, esquitxar-se amb aigua fresca i sentir el vent. Els nostres contes tampoc es volen quedar a la biblioteca! Te’ls portem a la piscina perquè entre salt i salt tinguis un moment per fer volar la imaginació amb històries ben estiuenques!

El peix irisat fa referència a diferents aspectes i valors amb els quals es pretén donar un coneixement previ als infants sobre temes importants i actuals dins de la societat.

D'una banda, podem treballar amb els infants el concepte de l'autoestima, la convivència, el valor de la generositat i el fet de compartir, l'amistat, la companyonia, l'estima, l'egoisme i la fonamentació del treball en equip.

D'altra banda, podem reflexionar amb els infants sobre el concepte de la bellesa interior i el concepte de la diversitat. És a dir, tots tenim característiques diverses, som diferents entre nosaltres i això no vol dir que ningú sigui millor que l'altre. Cadascú independentment de com sigui, té llum pròpia.

Els infants mitjançant aquest conte coneixeran més a fons el món marí, és a dir, els animals de l'oceà i el medi aquàtic.

El peix irisat de Marcus Pfister, és un dels contes més prestats de la biblioteca. Es va escriure el 1992 i s’ha convertit en un autèntic clàssic. S’han venut milions d’exemplars a tot el món i està traduït a prop de 50 idiomes.

El conte anirà acompanyat d’un taller en el qual els participants podran fer el seu propi peix irisat.

Preu