Concert benèfic Cor Rock i Black Thursday per Càritas Parroquial d'Encamp

L'entitat solidària encampadana, Caritas Parroquial, organitza un concert benèfic per recaptar fons pels programes socials que duu a terme. En col·laboració amb el Cor Rock d'Andorra i la banda musical Black Thursday oferiran un concert a la Sala de Festes del Complex d'Encamp el proper dia 13 de novembre a les 19 h.
  • Concert benèfic Cor Rock i Black Thursday per Càritas Parroquial d'Encamp
  • 2022-11-13T19:00:00+01:00
  • 2022-11-13T20:30:00+01:00
  • L'entitat solidària encampadana, Caritas Parroquial, organitza un concert benèfic per recaptar fons pels programes socials que duu a terme. En col·laboració amb el Cor Rock d'Andorra i la banda musical Black Thursday oferiran un concert a la Sala de Festes del Complex d'Encamp el proper dia 13 de novembre a les 19 h.
  • Quan? 13/11/2022 de 19:00 a 20:30 (Europe/Madrid / UTC 100)
  • Contacte
  • Assistents Tots els públics
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal

L'entitat solidària encampada, Caritas Parroquial, organitza un concert benèfic per recaptar fons per als programes socials que duu a terme. En col·laboració amb el Cor Rock d'Andorra i la banda musical Black Thursday oferiran un concert a la Sala de Festes del Complex d'Encamp el proper 13 de novembre a les 19 h.

Les entrades, a un preu simbòlic de 10 euros i de 5 euros per als infants, i la recaptació de les quals anirà íntegrament per als programes socials de Càritas Encamp, es poden adquirir ja per internet.

VENDA ENTRADES I COL·LABORACIÓ FILA 0

 

L'organització ha previst també la possibilitat d'adquirir una entrada, el que es coneix com a fila 0, per totes aquelles persones que vulguin col·laborar en l'esdevenimenti aportant una donació igual al preu de l'entrada però que no puguin o vulguin acudir al concert. Les entrades per la fila 0 es poden adquirir igualment al mateix enllaç.

Càritas Encamp agraeix la col·laboració del Cor Rock d'Andorra i de Black Thurday per participar en aquesta iniciativa, així com a la resta d'entitats i empreses: En primer lloc al Comú d'Encamp, així com a Gasopas, Sercensa, Globalrisc, Hotel Guillem i Engas.

Preu