Cinema d'Animació - Festival Annecy

  • Quan? 01/03/2022 a 11:00 fins a 02/03/2022 a 19:00 (Europe/Madrid / UTC 100)
  • Contacte
  • On? Sala de teatre de La Valireta, Encamp
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La Sala de teatre de La Valireta acollirà la projecció de dues peces de cinema d'animació provinents del prestigiós Festival d'Annecy. L'activitat és gratuïta i es fa en col·laboració amb l'Ambaixada de França a Andorra i es durà a terme durant la setmana de Carnaval. Per assistir a les sessions cal reservar plaça prèviament a La Valireta d'Encamp o a través del telèfon +376 731 490.

 

DIMARTS 1 DE MARÇ A LES 11 H

(Projecció infantil)

Es farà la projecció del curtmetratge 'Uncaillou dans la chaussure', d'Éric Montchaud. La història d'aquest curtmetratge mostra com un alumne arriba per primera vegada a una nova classe. Però no es tracta d'un alumne qualsevol, el protagonista és una granota en una classe plena de conills.

 

DIMECRES 2 DE MARÇ A LES 17 H

(Projecció per a joves i adults)

A les 17 h hi haurà la projecció del curtmetratge 'La Confiture de papillons', de Shih-Yen Huang. L'obra mostra com una noia jove descriu el seu pare i la seva relació amb les seves nombroses mascotes que mai no va saber cuidar. Els animals moren l'un darrere l'altre amb el teló de fons de la ruptura d'una família. És la història d'amor maldestre i com la seva expressió sense tacte acaba per repel·lir els éssers estimats.

Preu