Campanya "El Pas de la Casa t'espera"

  • Quan? 11/05/2019 a 07:00 fins a 02/06/2019 a 23:55 (Europe/Madrid / UTC 200)
  • Contacte
  • On? El Pas de la Casa
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal

L’objectiu d’aquesta campanya, que tindrà lloc de l’11 de maig al 2 de juny, és fomentar les compres i el consum intern al Pas de la Casa, oferint un incentiu atractiu pel fet de comprar o consumir en els seus establiments.

La campanya està destinada sobretot a residents andorrans però també als visitants del Principat, i ofereix la possibilitat d'accedir per sorteig a un premi d'unes vacances pagades per valor de 3.000 euros, 3 iPhone XS i 3 forfaits de temporada de Grandvalira.  Més, durant la seva durada el trajecte en bus regular fins al Pas de la Casa serà gratuït així com el túnel d’Envalira que és gratuït fins a l’obertura de l’accés amb França.

Es podrà accedir a aquest sorteig mitjançant butlletes bescanviables que es poden obtenir a l'Oficina de Turisme del Pas de la Casa, per cada vint euros de tiquet de compra o consum realitzats en establiments comercials legalment registrats en aquesta població, entre l'11 de maig i el 2 de juny del 2019. El sorteig no serà públic i es durà a terme, a l'edifici administratiu de Govern, el 3 de juny del 2019 a les 12 hores, en presència d'un Saig.

Preu