'Calladitas estáis más guapas'

  • Quan? 08/03/2022 de 21:30 a 22:30 (Europe/Madrid / UTC 100)
  • Contacte
  • On? Sala de Festes d'Encamp
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal

La Sala de Festes d'Encamp acollirà dimarts 8 de març, Dia de la Dona, l’obra teatral ‘Calladitas estáis más guapas’. Es tracta d’una comèdia multidisciplinària escrita i interpretada per dues dones, Jessika Rojano i Sil de Castro,  que exposa la particular visió del món que tenen les seves protagonistes, dues còmiques conegudes pels seus monòlegs televisius. El passi serà a les 21.30 h i les entrades tenen un cost de 12 euros.

L’obra està dirigida i presentada per Jessika Rojano i  Sil de Castro, dues còmiques que  a més, compta amb l'acompanyament de la  Maria Rosa  al piano i aplega cançons còmiques, improvisació, entrevistes i molt 'stand-up comedy'.

‘Calladitas estáis más guapas’ es va estrenar al  festival de la comèdia feminista de Barcelona, que va tenir lloc al cafè-concert El Molino, i des de llavors ha tingut un gran acolliment per part del públic i de la crítica.

En la sessió que acollirà Encamp podrem veure a grans còmiques consagrades, còmiques emergents i noves còmiques que desenvoluparan les seves rutines amb contingut feminista. Les creadores asseguren que l’espectacle és ''posicionat i irreverent'' i que és per a persones sense complexos i que siguin capaces d'escoltar veritats divertides fora de convencionalismes i amb reivindicació.

A Encamp s’ha convertit en una tradició que el dia de la dona, inclogui entre els actes commemoratius, una obra de teatre, i aquest any, es consolida la tradició un cop més.

Les entrades es poden adquirir aquí

Preu