Bus a Les Pardines

  • Quan? 01/07/2019 a 09:00 fins a 08/09/2019 a 20:30 (Europe/Madrid / UTC 200)
  • Contacte
  • On? Encamp - Les Pardines
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal

El Comú d’Encamp posarà en marxa, el pròxim 1 de juliol, un servei d’autobús que unirà els Arínsols i Les Pardines (amb parada al Funicamp), amb l’objectiu de millorar la mobilitat amb transport públic entre el nucli urbà i la zona natural, així com de promocionar la zona de Les Pardines-Engolasters, que a més de ser un dels itineraris familiars de muntanya més utilitzats pels turistes i els ciutadans a l’estiu, és un dels camins d’arribada al llac d’Engolasters.

El camí de Les Pardines ens ofereix un circuit d’interpretació botànic on trobem plantes característiques del nostre medi, la carbonera del Confós, on aprendre la història i el funcionament d’aquestes construccions dels segles XVII, XVIII i XIX que transformaven la fusta de pi en carbó vegetal, així com punts d’aigua, berenadors i punts de vista paisatgístics.

El servei, que s’allargarà fins al 8 de setembre, el realitzarà un minibús preparat per portar bicicletes, que realitzarà 14 viatges diaris, des de les 9 del matí fins a les 20.30 hores. Des de la parada dels Arínsols sortirà el bus cada hora en punt, des de les nou del matí fins a les vuit de la nit. Pel que fa a la parada de Les Pardines, el bus també sortirà cada hora, sent la primera freqüència a les 9.30 h i la darrera a les 20.30 hores.

Pel que fa al preu del servei, el bitllet senzill tindrà un cost d'1 euro per trajecte. Tanmateix, hi haurà la possibilitat d’adquirir un abonament de 10 trajectes al preu de vuit euros, o bé un abonament setmanal a 10 euros o un de mensual a 25 euros. El trajecte serà gratuït per als usuaris que disposin de la Tarja Magna, la targeta blava i pels menors de 3 anys.

Preu