Ball de nit amb 'Versión Imposible' + Concurs de disfresses (adults) i entrega de premis + Entrega de premis carrosses i comparses - CARNAVAL D'ENCAMP

  • Quan? 28/02/2022 de 00:00 a 01:30 (Europe/Madrid / UTC 100)
  • Contacte
  • On? Sala de Festes, Encamp
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal

La nit de diumenge no acaba! Després del Ball de nit amb 'Venus', tindrem més ball amb 'Versión Impossible'. Posteriorment, es farà el concurs i l'entrega de premis de disfresses d'adults i família i s'entregaran els premis del concurs de carrosses i comparses celebrat dissabte.

 

Banda 'Versión Imposible'

El showman David Moreno presenta el seu nou projecte musical VERSIÓ IMPOSSIBLE. Acompanyat per 5 grans músics en rigorós directe, Moreno i la seva banda rendeixen tribut a diferents artistes de totes les èpoques i estils ( Fito, Dani Martin, Shakira, Julio Iglesias, Camilo Sesto, Eros Ramazzotti, Louis Armstrong, Estopa…) imitant la veu i interpretant infinitat de covers i medleys amb les cançons d'avui i de sempre.
Mai no hauràs vist tants cantants a sobre d'un mateix escenari! Molt d'humor, bona música i una constant interacció amb el públic, amb una posada en escena molt teatral.
Preu