Obra de teatre "Andorra", de Max Frisch i dirigida per Ester Nadal

La sala de festes del Complex d'Encamp acull el 27 de març, a partir de les 21 h, l'obra "Andorra", de Max Frisch i dirigida per Ester Nadal.

Roger Casamajor protagonista d''Andorra' durant la representació.
Roger Casamajor protagonista d''Andorra' durant la representació
  • Obra de teatre "Andorra", de Max Frisch i dirigida per Ester Nadal
  • 2024-03-27T21:00:00+01:00
  • 2024-03-27T22:30:00+01:00
  • La sala de festes del Complex d'Encamp acull el 27 de març, a partir de les 21 h, l'obra "Andorra", de Max Frisch i dirigida per Ester Nadal.

Venda d'entrades aquí

El Comú d'Encamp acollirà el pròxim 27 de març, a les 21 h a la Sala de Festes del Complex, l'obra 'Andorra', de Max Frisch i dirigida per Ester Nadal, en una jornada que esdevindrà d'estrena nacional, ja que mai s'ha representat al país des de la seva creació l'any 1961. Catalogada com una de les obres magnes del teatre en alemany del segle XX, 'Andorra' aterra a Encamp sent una de les obres més esperades pel públic en general, i sota el paraigua de l'Escena Nacional d'Andorra i del Teatre Nacional de Catalunya. Les entrades estaran disponibles a partir del divendres 1 de març, a partir de les 9 h. 

L’obra arriba amb un equip de producció que ve de triomfar al Teatre Nacional de Catalunya amb una gran part d'actors i actrius del país. A sobre de l’escenari hi haurà figures com Míriam Alamany, Oriol Cervera, Oriol Guillem, Quim Llisorgas, Carles Martínez, Eduard Muntada, Sergi Vallès, Marta Pelegrina o Roger Casamajor, aquest últim actual guanyador al Premi Feroz a millor actor de l'any en una sèrie espanyola, guanyador del premi Gaudí per "Pa Negre" i nominat de nou pel film "El ventre del mar". 

Aquest projecte és una de les obres més escenificades encara ara, i fins i tot ha estat inclòs en currículum escolar en zones de parla alemanya. “Andorra” portarà l’espectador a un país que té com a nom el mateix que el nostre, però, tot i que podria perfectament estar ambientat en el nostre indret per les seves similituds històriques, és una nació inventada pel suís Frisch per fer referència a l’Alemanya del nazisme. 

 

Sinopsi 

Andri és el fill il·legítim d'un andorrà de soca-rel a qui li fan creure que és un jueu adoptat. Quan les coses comencen a posar-se difícils, li comuniquen la veritat. Però fins i tot després de conèixer el seu veritable origen, tothom s'aferrarà als prejudicis i a la seva falsa identitat jueva. 

Preu

20 euros