Andorra Spartan Trifecta 2024

L'Andorra Spartan Trifecta 2024 és molt a prop!  Aquest emocionant esdeveniment torna a Encamp el 8 i 9 de juny, amb dos dies de pur espectacle esportiu.

Una de les curses de l'Andorra Spartan Trifecta 2024..
Una de les curses de l'Andorra Spartan Trifecta 2024.

L'Spartan Race Andorra 2024 és molt a prop!  Aquest emocionant esdeveniment torna a Encamp el 8 i 9 de juny.

La competició, pionera amb cronometratge i rànquing globals, té proves adaptades a tots els nivells, perquè puguis participar, sigui com sigui la teva preparació física:

-Sprint 5K (20 obstacles): una prova de resistència perfecta per a principiants.

-Super 10K (25 obstacles): una cursa en la qual els corredors i corredores hauran de fer un gran esforç físic i mental durant els seus més de 10 quilòmetres i almenys 20 obstacles diferents.

-Beast 21K (30 obstacles): només apta per als més durs. Més de 21 quilòmetres i 30 obstacles seran els responsables de posar a prova els límits dels participants que s'atreveixin a fer aquest recorregut.

-Ultra 50K (60 obstacles): una cursa mai vista! 50 quilòmetres i 60 obstacles que combina el millor del OCR i de l'ultra-endurance.


Encamp és un destí èpic per als espartans, amb el seu clima sorprenent. T'esperem amb tot el que podem oferir, des de paratges naturals, restauració, hostaleria i altres meravelles. Si busques un repte amb majúscules, aquest esdeveniment únic en tota Europa, amb totes les modalitats possibles (BeastSuper, Sprint i Ultra), és l'elecció perfecta.

T'atreveixes a enfrontar-te als obstacles i conquistar les muntanyes d'Encamp? Prepara't per a una experiència inoblidable!

Preu