Andorra Skimo, travessa d'esquí de muntanya

  • Què? Esports
  • Quan? 04/03/2023 a 08:00 fins a 05/03/2023 a 20:00 (Europe/Madrid / UTC 100)
  • Contacte
  • On? Andorra
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal

Torna l'Andorra Skimo, la travessa d’esquí de muntanya de llarga distància en format de cursa per equips de 2 o 3 persones que té l'objectiu de fer la volta a Andorra per etapes amb esquí de muntanya, unint les tres estacions d’esqui del principat així com les dues valls.

 

PROGRAMA:

 

· SKM6, dissabte 4 de març

Recorregut de 30 km, desnivell +2.000 m. Sortida de Naturland (Sant Julià de Lòria) i arribada a Grau Roig, passant pels refugis de Roca de Pimes, Claror, Perafita, dels Orris, Illa i de Montmalús i gaudint de l’entorn de la Vall del Madriu-Perafita-Claror, Patrimoni de la Humanitat UNESCO.

· SKM8, dissabte 4 i diumenge 5 de març

Recorregut de 44 km, desnivell +3.050 m. 1a etapa sortida de Naturland (Sant Julià de Lòria) i arribada a Grau Roig, passant pels refugis de Roca de Pimes, Claror, Perafita, dels Orris, Illa i Montmalús i gaudint de l’entorn de la Vall del Madriu-Perafita-Claror, Patrimoni de la Humanitat UNESCO; 2a etapa sortida de l’aparcament de Puntal (Ordino) i arribada a Arcalís, passant pels refugis de Sorteny i Rialb i arribada a Arcalís.

· SKM10, dissabte 4 i diumenge 5 de març

Recorregut de 70 km, desnivell +5.000 m. Sortida de Naturland (Sant Julià de Lòria) i arribada a Arcalís, passant pels refugis de Roca de Pimes, Claror, Perafita, dels Orris, Illa, Montmalús, Siscaró, Coms de Jan, Sorteny i Rialb.

· SKM2, diumenge 5 de març

Recorregut de 14 km, desnivell de +1.050 m. Sortida de l’aparcament de Puntal (Ordino) i arribada a Arcalís, passant pels refugis de Sorteny i de Rialb.

· SKM4, diumenge 5 de març

Recorregut de 40 km, desnivell +3.000 m. Sortida de Grau Roig i arribada a Arcalís, passant pels refugis de Siscaró, Coms de Jan, Sorteny i Rialb.

Preu