Actuació musical de Inma Ortiz & Guillermo Cides

Encamp en Clau de llum a Encamp
  • Quan? 13/08/2020 de 20:00 a 21:30 (Europe/Madrid / UTC 200)
  • Contacte
  • Assistents Per a tots els públics
  • On? l’Església de Sant Romà
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal

Per primera vegada, aquests dos músics de llarga trajectòria i diferents estils s'uneixen per a aconseguir una combinació única on els sons i la veu s'entrellacen en un joc sonor d'expressió musical, qualitat interpretativa i emoció.
Tant la cantant catalana Inma Ortiz com el stickista argentí Guillermo Cides, coneixen bé la seva tasca en l'escenari i el demostren amb desenfado i creativitat, interpretant cançons que travessen el particular prisma d'aquests artistes.
Amb un timbre de veu únic i personal, Inma Ortiz captiva a les audiències quan de cantar es tracta. Passional i visceral, desgrana la seva maduresa musical en cada nota, anant des del Jazz al Fado, des de la New age a la música popular. Ha treballat amb Armant Manzanero, Steve Hogarth (Marillion), Moncho, Jennifer López, Alejandro Safina, Tito Valdés, Francesc Burrull, Pep Sala, entre altres i col·labora en television en diferents programes com a Cròniques Marcianes o La Nit Oberta.
Guillermo Cides és un dels poc ejeutantes d'Estic en el món, un inusual instrumento mescla de baix i guitarra que s'executa com a piano. Incansable cercador de formes musicals, va participar en els concerts de Emmerson, Lake & Palmer, Fish(Marillion), John Wetton (Àsia), Rick Wakeman (Yes), Ian Anderson (Jethro Tull), Trey Gunn (King Crimson) i va tocar al costat de Califòrnia Guitar Trio, Emmett Chapman (inventor de l'Estic), Caravan, Jerry Marota (popular pels seus 10 anys amb Peter Gabriel) a més de festivals internacionals a França, Itàlia, Espanya, Usa, Anglaterra, Holanda, Suïssa, Mèxic, Andorra.
Tots dos artista proposen ara un concert de sons diferents, composicions que aconsegueix tots els públics
i on la qualitat està assegurada.

Preu