12è Congrés Mundial de Turisme de Neu, Muntanya i Benestar

Andorra celebra el 2024 el Congrés Mundial de Turisme, Neu, Muntanya i Benestar, amb Encamp com a parròquia amfitriona. Les sessions de treball dels dies 20 i 21 de març tindran lloc al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, i el dia 22 es farà una jornada social i tècnica per descobrir i conèixer el nostre territori.

El cartell del 12è Congrés Mundial de Turisme de Neu, Muntanya i Benestar..
El cartell del 12è Congrés Mundial de Turisme de Neu, Muntanya i Benestar.
  • 12è Congrés Mundial de Turisme de Neu, Muntanya i Benestar
  • 2024-03-20T09:00:00+01:00
  • 2024-03-22T18:00:00+01:00
  • Andorra celebra el 2024 el Congrés Mundial de Turisme, Neu, Muntanya i Benestar, amb Encamp com a parròquia amfitriona. Les sessions de treball dels dies 20 i 21 de març tindran lloc al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, i el dia 22 es farà una jornada social i tècnica per descobrir i conèixer el nostre territori.

La sostenibilitat i el benestar seran dos elements claus dels debats de la 12a edició del Congrés Mundial de Turisme de Neu i Muntanya, que aquest any introdueix per primer cop el terme benestar a la seva nomenclatura, convertint-se així en el Congrés Mundial de Turisme de Neu, Muntanya i Benestar.

El congrés es farà els dies 20, 21 i 22 de març del 2024 a Encamp i comptarà amb més de vint ponents internacionals que exploraran les noves tendències del sector posant el focus en l’oferta d’experiències sostenibles i de benestar.

En aquesta edició, en què s'espera la participació de més de 350 professionals del sector turístic, professionals de primer nivell i múltiples representants institucionals debatran, durant les dues jornades de treball (20 i 21 de març del 2024), sobre qüestions com la sostenibilitat com a eix pel desenvolupament del sector turístic, la diversificació turística i els productes turístics emergents del turisme del futur per respondre a les noves demandes dels viatgers, l’IA aplicada al sector turístic, entre d’altres. Cal destacar que les ponències i conferències es duran a terme al Centre de Congressos d'Andorra la Vella, mentre que la resta d'activitats (oci, gastronomia, etc., tindran lloc a Encamp).

Organitzat pel Govern d'Andorra i el comú d’Encamp, juntament amb l'Organització Mundial del Turisme (OMT), el Congrés compta també amb el suport dels altres comuns i amb dos patrocinadors principals: Andorra Telecom com patrocinador tecnològic i Creand com patrocinador de plata.

El congrés és una iniciativa dels set comuns i del Govern d’Andorra, juntament amb l’OMT, amb la voluntat de constituir un fòrum de debat permanent sobre el desenvolupament i la sostenibilitat del turisme en zones de muntanya. Amb una periodicitat biennal, la primera edició es va celebrar l’any 1998 a Escaldes-Engordany i, des d’aleshores, cada edició s’organitza en una parròquia diferent.

 
Turisme de benestar

L’embranzida que el turisme de benestar ha fet darrerament mostra clarament la importància que el visitant dona a la salut i al benestar. El turista relaciona directament la sostenibilitat de la destinació amb la seva oferta turística.

També és de cabdal importància analitzar la governança i les millors estratègies per fidelitzar la mà d’obra. Cal que l’empresa difongui els seus valors i doni prioritat a la qualitat dels serveis.

Per tractar els temes que afecten als territoris de muntanya, el Congrés reunirà professionals internacionals de referència per debatre conjuntament models i experiències que es promouen a tot el món.


El valor de la sostenibilitat i el benestar de l’oferta turística de muntanya

Per abordar els principals temes, la trobada es dividirà en quatre sessions que debatran sobre el turisme de salut, benestar i termalisme; l’impuls i la diferenciació del turisme de muntanya; els productes turístics emergents; i la formació i la capacitació dels professionals del sector, entre altres temàtiques d’interès general.

Preu

https://mountainlikers.com/