12è Concurs de disseny i elaboració de punts de llibre - Encamp i El Pas de la Casa

Les Biblioteques comunals d'Encamp i del Pas de la Casa celebren el 12è Concurs de disseny i elaboració de punts de llibre. L'esdeveniment pretén fomentar la lectura entre els més petits i consisteix en la creació d'un disseny de punt de llibre que sigui propi i original. Hi poden participar els residents de la parròquia majors de 5 anys vinculats amb el servei de biblioteques.

El concurs es divideix en diferents categories: benjamí (de 5 a 6 anys), aleví (de 7 a 10 anys), infantil (d'11 a 14 anys), juvenil (de 15 a 17 anys) i adults (a partir dels 18 anys). Els guanyadors de cada categoria tindran el punt de llibre imprès i un lot de llibres.

 

BASES DEL CONCURS:

 

Podran participar-hi totes les persones a partir de 5 anys i residents a la parròquia d’Encamp.

Les categories són les següents:

* Benjamí, de 5 a 6 anys

* Aleví, de 7 a 10 anys

* Infantil, d’11 a 14 anys

* Juvenil, de 15 a 17 anys

* Adults, a partir de 18 anys

Cada participant només pot entregar un sol disseny de creació pròpia i original d’un punt de llibre de temàtica lliure. Les mides han de ser de 20 cm x 5 cm. Els participants tenen la llibertat per escollir el material del punt de Ilibre.

AI disseny s’hi haurà d’incloure nom, cognom, edat, categoria i telèfon. Si el material amb el qual està fet el punt de Ilibre no permet escriure les dades anteriors, es posaran dins un sobre amb el punt de Ilibre.

Els punts de llibre s'han d'entregar a les Biblioteques Comunals d'Encamp i del Pas de la Casa abans del 4 de maig a les 19 h.

 

El lliurament de premis tindrà IIoc:

- El 8 de maig del 2023, a les 18 h, a la Biblioteca Comunal del Pas de la Casa.

- El 9 de maig del 2023, a les 18 h, a la Biblioteca Comunal d'Encamp.

Preu